STAJ EĞİTİM PROGRAMI
Tarih: 20.03.2019| Okunma Sayısı: 683

Değerli Meslektaşlarım ;
Kayseri Barosu Başkanlığı olarak, Stajyer Avukatlarımız için, 20.03.2019 tarihinde, WYNDHAM (HİLTON) OTELİ büyük salonda,
TBB Başkanı Sayın Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'nun açılış konuşmasını yaptığı, '' Kurumsal ve Kişisel İmaj, Iletişim ve Algı Yönetimi, Güzel Konusma Becerileri, Adabı Muaşeret, Giyim'' konulu egitim programımız, tam gün olarak, konunun Türkiye'deki en büyük üstadları olan Adnan Erbaş ve Murat Atak hocalarımızın harika anlatım ve sunumları ve 300 stajyerimizin katılımlarıyla, yapılmıştır.
Mesleğimizin geleceği ve inşallah yüzakı olacak olan genç meslektaşlarımızın, seminerden olan memnuniyetleri, heyecan, istek ve şevkleri bizim için en büyük mutluluk kaynağı olmuştur. Genç meslektaşlarımızın bu alanlardaki ihtiyaç ve eksikliklerini tamamlamak, onları donanımlı birer hukukçu, avukat ve adalet savaşçısı yapmak en büyük amacımızdır.
En başta, bu uğurda bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiyle sunumlarını yapan ve Baromuza büyük bir ilgi ve yakınlık gösteren saygı değer Adnan Erbaş ve Murat Atak hocalarımıza, programımıza katılarak stajyerlerimizle keyifli sohbetler yapan Sayın TBB Başkanımız Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'na, TBB Genel Sekreterimiz Sayın Av. Sabiha Yalçın Tekin'e, TBB Saymanımız Sayın Sabri Erdal Güngör'e ve
eğitim proğramını büyük bir bir ilgi, alaka ve memnuniyetle takip eden tüm Avukat Stajyerlerimize, ayrı ayrı teşekkür, şükran, takdir ve tebriklerimizi sunuyoruz.
Sevgi ve saygılarımızla.
Av. Cavit Dursun