CUMHURBAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİK
Tarih: 26.11.2012 22:00:00| Okunma Sayısı: 3705

KAYSERİ BAROSU’NDAN CUMHURBAŞKANI SAYIN ABDULLAH GÜL’E ZİYARET

14/10/2012 TARİHİNDE YAPILAN SEÇİMLE GÖREVE GELEN BARO YÖNETİM KURULU, DİSİPLİN KURULU, DENETİM KURULU ÜYELERİ İLE BİRLİKTE TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ DELEGELERİNDEN OLUŞAN 21 KİŞİLİK HEYET PAZARTESİ GÜNÜ CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN ABDULLAH GÜL’E NEZAKET  ZİYARETİNDE BULUNDU.

ZİYARETLE İLGİLİ AÇIKLAMADA BULUNAN KAYSERİ BAROSU BAŞKANI AV.FEVZİ KONAÇ;

ZİYARETTE  CUMHURBAŞKANI SAYIN ABDULLAH GÜL’ÜN “ BAROLARIN ÖNEMİNİ VE HUKUKA OLAN KATKILARININ BÜYÜK OLDUĞUNU,HUKUK FAKÜLTELERİNİN NİTELİKLİ EĞİTİM VERMELERİNİN ÖNEMİNE VURGU YAPTIĞINI, EKONOMİK VE SOSYAL AÇIDAN GELİŞEN , BÜYÜYEN KAYSERİ’NİN ANADOLU’DA ÖNEMLİ BİR ŞEHİR HALİNE GELDİĞİNİ, BU AÇIDAN KAYSERİ BAROSUNUNDA BU SÜRECE KATKI SAĞLAMASI GEREKTİĞİNİ İFADE EDEREK, YENİ SEÇİLEN TÜM BARO YÖNETİM  KURULU ÜYELERİNE VE DİĞER KURULLARDAKİ ÜYELERE  HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİ İLE BİRLİKTE BAŞARI DİLEĞİNDE BULUNDUĞUNU” İFADE ETTİ.

BARO BAŞKANI AV.FEVZİ KONAÇ İSE; “ SAYIN CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR EDEREK, HUKUKUN ÇOK KONUŞULDUĞU, ANAYASANIN TARTIŞILDIĞI, YARGI PAKETLERİ İLE MEVZUATIN HIZLA DEĞİŞTİĞİ BİR DÖNEMDE BARO OLARAK SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE HAREKET EDECEKLERİNİ,SÜRECE OLUMLU KATKI VERECEKLERİNİ, YENİ BİR AVUKATLIK KANUNUNUN ACİLEN ÇIKARILABİLMESİ İÇİN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZDAN DESTEK VE KATKI BEKLEDİKLERİNİ, TÜM MESLEKTAŞLARININ SELAMLARINI İLETTİKLERİNİ” İFADE ETTİ.

DAHA SONRA İSE SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA KAYSERİ BAROSU FOTOĞRAFÇILIK KULUBÜNÜN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ERCİYES FOTOĞRAFI HEDİYE EDİLDİ.

<<<Temmuz 2019><<
Temmuz 2019