SOSYAL TESİSİMİZ HAYIRLI OLSUN
Tarih: 8.10.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 4024

SOSYAL TESİSİMİZ HAYIRLI OLSUN…

Bir süre önce Türkiye Barolar Birliği’nce satın alınıp Baromuza tahsis edilen, ancak imar planının “sosyal tesis alanı” olarak değiştirilmesi yönündeki talebimizin Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nce Ağustos ayında yapılan toplantıda kabul edilmesi neticesinde imar planı değişikliği henüz yapılabilen Kayseri Barosu Sosyal Tesisi tüm meslektaşlarımıza hayırlı olsun.

Sosyal Tesisimiz, günden güne gelişen ve tercih edilen Talas ilçemizde, şehir manzaralı, içerisinde hizmet alanına dönüşebilecek 2 adet villa bulunan, yaklaşık 3000 m2 alana sahiptir.

Tesisin projelendirme işlemleri devam etmekte olup Birliğimizle yapılan görüşmeler neticesinde projelendirme, inşaat ve tefrişat giderleri yönüyle de maddi destek sözü alınmıştır.

Türkiye Barolar Birliği’nce fiyatı, konumu ve nitelikleri takdirle karşılanan Sosyal Tesisimiz için hazır olan birinci proje ve logo seçenekleri aşağıda sunulmuş olup hazırlanmakta olan ikinci projemiz de çok yakın zamanda sizlerin takdirlerine arz edilecektir. Ayrıca hazır olan birinci projeye ve logo seçeneklerine ait resimler Baromuzda sergilenmiştir. Sizlerden gelecek eleştiri ve yorumlara göre hangi projenin ve logonun uygulanacağı belirlenecektir.

Sosyal Tesisimizin inşaat süresi ve kış dönemi de dikkate alınarak 5 Nisan 2015 Avukatlar gününe kadar hizmete açılması planlanmaktadır.

Proje ve planlarımıza göre tesisimiz; aynı anda en az 250 kişiye hizmet verebilecek açık ve kapalı alanları olan, yaz ve kış döneminde hizmet vermeye müsait, toplu olarak yapılacak özel günler (toplantı, müzik programları, doğum günü kutlamaları gibi) için tahsis edilebilecek bölümleri olan, internet-kütüphane-şark odası-çocuk oyun bahçesi-çocuk emzirme odası-profesyonel mutfak-kafeterya-spor müsabakaları için Digitürk gibi imkanların olduğu, içecek ve yiyecek hizmetleri sunulabilecek, hafta sonu kahvaltı ve tüm gün yemek hizmetleri ve de gelecek taleplere göre birçok yönden hizmet vermeye müsait bir yapıdadır.

Bu vesileyle; Sosyal Tesisimizin alınmasında Baromuza hiçbir külfet yüklemeyen ve de inşaat ve tefrişat giderleri noktasında ödenek sözü vererek hiçbir desteğini bizden esirgemeyen Birliğimize ayrıca teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz.

Türkiye’nin hatta Avrupa’nın en güzel Baro Hizmet Alanına sahip olan Kayseri Barosu Avukatlarının aynı şekilde en güzel Sosyal Tesise kavuşması temennisiyle tüm meslektaşlarımıza tekrardan hayırlı olsun diyor, saygılar sunuyoruz.

Kayseri Barosu Yönetim Kurulu

<<<Nisan 2024><<