BAROMUZDAN MESLEKTAŞLARIMIZA BİR HİZMET DAHA
Tarih: 6.07.2017| Okunma Sayısı: 1243

Değerli Meslektaşlarım; mesleğimizi ifa ederken her alanda ve anlamda çok büyük kolaylıklar getirecek, büyük bir teknolojik hizmet daha sizlerin kullanımı için hazırlanmış olup, kullanıma hazırdır. Deytek bilişim ve mühendislik şirketine, Baromuza özel hazırlattırılan sistem, Google play ve apple store uygulaması üzerinden kullanıma sunulmuştur. Sistem sürekli yenilenecek, her geçen daha mükemmel hale getirilecek, hatta ileride Bakanlıkla yapılacak görüşmeler neticesi Uyapla entegre dahi edilebilecektir. Şu andaki mevcut hali bile inanılmaz kolaylıklar ve içerikler içermektedir. Cep telefonu üzerinden uygulamanın indirilmesi ve kullanılması son derece kolay ve pratiktir. Tüm baro levhası, ad, soyad, sicil, fotoğraf, iletişim bilgileri, mevzuat, SMM kesimi, vekalet ücreti, faiz hesabı, baro bilgileri, duruşma defteri, ajanda ve daha onlarca bilgi ve hizmet, cep telefonu üzerinden tek tuşla ve anında elinizin altında olacaktır.
1-Emailinizi baro kalemine bildirip, işletin.
2-Google play veya apple store üzerinden uygulamayı cep telefonunuza indirin.
3-Baro kalemine müracaatla, aktivasyon şifreniz e-mailinize gelecektir.
4-Tüm işlemlerinizi, baro kaleminden de yaptırabilirsiniz.
5-Uygulama sadece baroya kayıtlı avukatlara özeldir.
6-Uygulama sürekli yenilenecek, varsa eksiklikler giderilecek ve düzeltilecektir. Meslektaşlarımıza ve Baromuza hayırlı ve uğurlu olsun. Sevgi ve saygılarımızla.
Av. Cavit Dursun
Kayseri Baro Başkanı