KAYSERİ

AralıkOcakŞubat
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI VE TÜRK SİLAHLI KUVVETLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.
Tarih: 30.08.2017 | Okunma Sayısı: 197 | | |

Her ova Malazgirt, her tepe Kocatepe. 26 Ağustos'tan 30 Ağustos'a, her gün Büyük Taarruz, her gün Zafer Bayramı.

Ey Büyük Türk Milleti : Mete Han"dan Atilla"ya, Bilge Kağan"dan Sultan Alparslan"a, Fatih Sultan Mehmet'ten Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, asil, kutlu ve şanlı bir tarihin varisleriyiz.

Adımız bir, anımız bir, acımız bir. Biz büyük bir aileyiz. Kuzeyden güneye, doğudan batıya, tek yürek tek bileğiz.
Biz büyük Türk Milletiyiz.

2226 yıllık tarihi olan Türk Silahlı Kuvvetleri, ordu-millet geleneği olan Türk Milletinin gözbebeğidir. Ordumuzun disiplini, milletimizin Mehmetçiğe olan sevgisi ve güveni, yüzyıllar boyunca büyük Türk Milletinin en büyük iftiharı olmuştur. TSK' nin saygınlığı, birliği, milli yapısı ve kurumsal bütünlüğü, bu zorlu coğrafyadaki tek güvence ve teminatımız olup, tartışmasız bir şekilde korunmalı ve sağlanmalıdır.

Emperyalizme karsı kazanılmış ilk ve tek zaferi bizlere armağan eden, Anadolu'yu bizlere tekrar vatan yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günümüz kutlu olsun.
Av. Cavit Dursun
Kayseri Baro Başkanı