2017-2018 ADLİ YIL AÇILIŞ RESEPSİYONU
Tarih: 6.09.2017| Okunma Sayısı: 1151

Kayseri Barosu Başkanlığı, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığı ve Kayseri İdari Yargısı olarak, Hilton Otelinde, birlikte düzenlediğimiz, 2017-2018 Adli yıl açılış resepsiyonumuza bizzat katılan; başta Sayın Kayseri Valimiz Süleyman Kamçı'ya, Sayın Garnizon Komutanımız Tuğgeneral Ercan Teke'ye, Sayın 12. Hava Ulaştırma Üs Komutanımız Hv. Plt. Tuğg. Selçuk Aygün'e, Sayın Erciyes Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Muhammed Güven'e, Sayın Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörümuz Kerim Güney'e, Sayın İl Emniyet Müdürümüz İbrahim Kulular'a, Sayın İl Jandarma Alay Komutanımız Albay Hüseyin Bekmez'e, Sayın Kocasinan, Melikgazi, Talas ve Hacılar Belediye Başkanlarımıza, Sayın Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimize, Sayın Kaymakamlarımıza, Şehrimizin tüm üst düzey kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürlerine, Siyasi partilerimizin temsilcilerine, Sayın Meslek Odaları Başkanlarımıza, Cezaevleri Müdürlerimize, Kıymetli Adli ve İdari Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcılarımıza, Değerli Avukat Meslektaşlarımıza, stajyer avukat, hakim ve savcı adaylarımıza, Basınımızın değerli temsilcilerine ve adlarını sayamadığımız tüm değerli misafir ve konuklarımıza, şehir dışında olmaları nedeniyle katılamayıp arayan Milletvekillerimize ve İl Başkanlarımıza teşekkür eder, saygı, sevgi ve şükranlarımızı sunarız.
Av. Cavit Dursun
Kayseri Baro Başkanı