BAROMUZUN TBB ZİYARETİ
Tarih: 3.11.2017| Okunma Sayısı: 1031

Kayseri Barosu Başkanlığı olarak, uzun zamandır, zorunlu nedenlerle ertelemek zorunda kaldığımız ziyaretlerimizi gerçekleştirip, TBB Başkanlığımızı ziyaret ettik. İlgili tüm birim ve bölümlere uğrayıp, fikir alışverişinde bulunup, çözüm yollarını konuştuk. Bizleri en güzel şekilde, sıcak, samimi ve büyük bir misafirperverlikle karşılayan ve ağırlayan hemşehrimiz, Baromuz Kurucu Başkanlarının soyundan gelen ve Şehrimizin yetiştirdiği büyük devlet adamı Turhan Feyzioğlu'nun evladı, TBB Başkanımız Sayın Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'na, Birlik Genel Sekreterimiz Sayın Av. Sabiha Tekin'e, Birlik Saymanımız Sayın Av. Sabri Erdal Güngör'e, Birlik Yönetimimize, Birlik Disiplin Kurulu Başkanımız Sayın Av. Uğur Uzer'e, Birlik Başdanışmanı Sayın Av. Zafer Köken'e, Birlik Müdürlerimiz Sayin İrfan Öztürk ve Sayın Süleyman Geneci'ye, Birlik Özel Kalem Müdürümüz Sayın Ayşegül Türker'e ve bizlere mihmandarlik yapan TBB Denetleme Kurulu üyemiz Sayın Av. Ümit Yüksel'e tesekkur ederiz. Birlik ziyaretimizle birlikte, Devletimizin kurucusu ve Türk Milletinin Büyük Atası Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ü Anitkabir'de ziyaret ettik.

<<<Ekim 2018><<
Ekim 2018