BAROMUZDA OTOPARK HİZMETİ
Tarih: 11.11.2017| Okunma Sayısı: 700

Değerli Meslektaşlarım ;
yarın ( 08.11.2017 ) sabah itibariyle, Adliye A ve S blok yanındaki otopark, kamu hizmeti ve kamu görevi yapan ve Yargının 3 saç ayağından biri olup, yargı görevi yapan Avukat meslektaşlarımıza hizmet vermek amacıyla, Kayseri Barosu Otoparkı olarak açılacaktır.
Otopark alanı, Baromuzca tamamen ve yeniden düzenlenmiş, tel örgü çekilmek suretiyle güvenliğe öncelik verilmiş, çelik ve plastik bariyerlerle araç alanları, giriş, çıkış ve park alanları tamamen belirlenmiş, giriş kulübesi, güvenlik kameraları, otopark görevlisi, hız kesiciler, çiçeklik, tabelalar vb. her türlü önlem ve tedbirler alınmış ve düzenlemeler yapılmıştır.
Otoparkın ; yargı erkinin bağımsızlığını, saygınlığını ve birligini her zeminde ve her zaman savunan Baromuza tahsisinde, öncelikle ve en başta, büyük bir hukuk ve devlet adamı vasfına sahip, ihtiyaç, eksiklik ve paylaşımları adil bir şekilde gören ve uygulayan Kayseri Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Abdülkadir Akın'a, Cumhuriyet Başsavcı vekillerimiz Sayın Ogün Köse ve Sayın Mustafa Arslantürk'e ve otoparkın düzenlenmesinde çok büyük emeği olan Sayın Av. Mehmet Soytürk'e en kalbi saygı, sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Otoparkımız ÜCRETSİZ olup, AVUKATLIK KİMLİK KARTI GÖSTERİLEREK girilecektir.
Otopark çalışma saatleri 08.00-17.00'dır.
Otopark görevlisine, AVUKATLIK KİMLİK KARTI GÖSTERİLMESİ MECBURİDİR.
Akşam 17.00 itibariyle, her halukar ve şartta, araçların otoparktan alınması gerekmektedir.
Otoparkta yer kalmaması halinde, anahtar bırakma, araç bırakma vb. fiillerin yapılmaması rica olunur.
Otoparkımız adliye otoparkı olup, işyeri-işhanı otoparkı değildir. Adliyede işi olan meslektaslarımız için hizmet verecektir.
Kurallara uyulması, hayatı kolaylaştırır. Karşılıklı saygı ve nezaket insanı bir erdemdir.
Baromuza, Meslektaşlarımıza ve Yargımıza hayırlı ve uğurlu olsun.
Av. Cavit Dursun

Kayseri Barosu Baskanı