KAYSERİ

AralıkOcakŞubat
SEMİNERE DAVET
Tarih: 05.01.2018 | Okunma Sayısı: 642 | | |
DEĞERLİ HUKUKÇU MESLEKTAŞLARIM ; ** SAKIN KAÇIRMAYIN. ÇOK ŞEY KAYBEDERSİNİZ. ***
Baro tarihinin en güncel, en uygulamaya yönelik, tüm hukukçuların, avukatların ve hukuk hakimlerinin bilmesi gereken, mezkur konular hakkındaki en temel, en özel, asli, zorunlu ve tali bütün hususları kapsayan,
Son Değişiklikler Çerçevesinde ;
- İşçilik Alacakları Hesabı
- Ölüm ve Bedeni Zararlarda Tazminat Hesabı
- Sigorta Hukukundaki Son Güncel Gelişmeler
- Hukukçu Bilirkişinin Sistem Dışına Çıkarılmasının Sakıncaları
- DAVA DİLEKÇESİ, CEVAP DİLEKÇESİ, RAPOR İNCELEME ve İTİRAZDA, TARAF VEKİLLERİNİN ve HAKİMLERİN BİLMESİ GEREKEN ASLİ VE ZORUNLU HUSUSLAR konulu,
Sertifikalı Seminerimiz,
Mezkur konular hakkında, iddia ediyorum ki, Türkiye’nin en yetkin, donanımlı, bilgili, hitabetleri kuvvetli, Yüksek Mahkeme kararları ve güncel mevzuat hakkında üst düzeyde bilgi sahibi, hukukçu-avukat-bilirkişilerinden olan, değerli meslektaşlarım Sayın Av. Harun ÖZKAN ve Sayın Av. Göksel ULUSOY ’un sunumlarıyla,
13.01.2018 tarihinde, saat 10.00’dan itibaren, Kadir Has Kültür Sanat ve Kongre Merkezi ( Fuar Alanı ), Büyük Konferans Salonunda yapılacaktır.
Tüm Stajyerlerimizin katılımı zorunludur.
Katılmak isteyen hukukçu meslektaşlarımızın, 11.01.2018 tarihi, akşam saat 17.00’ye kadar, ( yemek, catring, sertifika açısından ) isimlerini Baro kalemine yazdırmaları önemle rica olunur.
Katılım bildirimi için Baro Telefon : 0-352-222 27 34

Av. Cavit DURSUN