TBB Eğitim Merkezi CMK profesör ve uzmanlarının teşrifleriyle, CMK UYGULAMASI konulu, meslek içi eğitim seminerimizi gerçekleştirdik.
Tarih: 5.03.2018| Okunma Sayısı: 682

Değerli Meslektaşlarım ;
Kadir Has Kültür, Sanat ve Kongre Merkezinde, kayıtlı 1055 kişilik, Avukat, Hâkim, Akademisyen, Stajyer Avukat ve Hukuk Fakültesi Öğrencilerinin katılımlarıyla, Sayın Prof. Dr. Mustafa Ruhan Erden, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Sayın Murat Öksüz, Av. Naim Karakaya'nın sunumlarıyla ve TBB Eğitim merkezi üyesi sayın Av. Rüstem Kadri Septioğlu'nun katılımlarıyla, Eğitim Seminerimizi gerçekleştirdik.
Baromuz tarihinin en yüksek ve rekor katılımıyla, muhteşem bir ambians içerisinde gerçekleştirdiğimiz, meslek içi eğitim seminerimiz için,
Başta TBB Başkanımız Sayın Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'na, TBB Baskan Yardımcımız ve Eğitim Merkezi Başkanımız Sayın Av. Ünsal Toker'e, Eğitim Merkezi Başkan Yardımcımız Sayın Av. Cumhur Arıkan'a, TBB Eğitim Merkezimize,
Kayseri BŞB Başkanımız Sayın Mustafa Çelik'e,
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Sayın Av. Hüseyin Beyhan'a,
Kongre merkezi müdür ve çalışanlarına,
Yemek firmamız Kemal Koçak Restauranta ve çalışanlarına,
Catring firmamız Mado müdürü Mehmet Özbaşoğlu ve çalışanlarına,
Kayseri Basınına,
Tüm katılımcı ve misafirlerimize,
Özellikle neşeli, esprili, samimi ve içten bir sunum yaparak, seminerimizde bizleri en üst düzeyde bilgilendiren Sayın Prof. Dr. Mustafa Ruhan Erden'e, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Sayın Murat Öksüz'e, Av. Naim Karakaya'ya ve TBB Eğitim merkezi üyesi sayın Av. Rüstem Kadri Septioğlu'na,
Şahsım ve Kayseri Barosu adına, tebrik, teşekkür, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Av. Cavit Dursun
Kayseri Baro Başkanı