BAROMUZDA TARİHİ VE ANLAMLI BULUŞMA
BAROMUZDA TARİHİ ve ANLAMLI BULUŞMA ; 
YARGININ 3 KURUCU UNSURUNUN ZİRVESİ, AVUKATLAR GÜNÜ İÇİN, KAYSERİ BAROSUNUN EV SAHİPLİĞİNDE, MESLEKTAŞLARIMIZLA BULUŞTU. 
Degerli Meslektaşlarım, Yargı erkini oluşturan İddia, Savunma ve Karar makamlarının en üst düzey temsilcileri, AVUKATLAR GÜNÜ nedeniyle, Kayseri'de, Baromuzda buluştu. 
Yargıtay 1. Başkanı Sayın İsmail Rüştü Cirit, 
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet Akarca, 
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, 5 Nisan Etkinliklerimiz kapsamında, Baromuzu ziyaret ettiler. 
Heyete, Yargıtay 15. Hukuk Dairesi Üyesi Sayın Adem Albayrak, TBB Başkan Yardımcısı Sayın Av. Ünsal Toker, TBB Genel Sekreteri Sayın Av. Sabiha Tekin ve TBB Başkan Danışmanı Sayın Av. Zafer Köken'de eşlik edip, birlikte geldiler. 
Hep birlikte, Baromuzdaki tarihi evraklar sergisini açtık. 5 Nisan Avukatlar Günü yemek ve programımıza katıldık. Meslekte 25. ve 40 yıllarını dolduran meslektaşlarımıza plaketlerini takdim ettik. 
Çok samimi, içten ve muhteşem bir ambians içerisinde gerçekleşen programlarımıza şeref verdiler. Böylesi özel ve anlamlı bir günde, bu tarihi zirveyi Kayseri Baromuzda ve tüm meslektaşlarımızla birlikte gerçekleştirdikleri, özellikle ülkemize örnek olacak bir şekilde, tam bir birlik, beraberlik ve ortak akılla sorunların çözümüne yönelik umut oldukları için, kendilerine Şahsım, Baromuz ve Mesleğimiz adına, takdir, tebrik, teşekkür, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 
Yaşasın Avukatlık ve Savunma, 
Yaşasın Yargı ve Hukuk.
Av. Cavit Dursun 
Kayseri Barosu Başkanı