KURUMSAL VE KİŞİSEL İMAJ, ETKİLİ VE DOĞRU İLETİŞİM, KİŞİSEL GELİŞİM, ALGI YÖNETİMİ, ADABI MUAŞERET KURALLARI, BEDEN DİLİ, GÜZEL KONUŞMA, GİYİM KUŞAM, HİTABET VE SÜRDÜRÜLEBİLİR AVUKATLIK" KONULARINI KAPSAYAN STAJ EĞİTİM SEMİNERİMİZ DÜZENLENMİŞTİR.
İLLE DE EDEP, ADAP, DURUŞ ve BİLGİ...
HER ŞEY MESLEĞİMİZ ve MESLEKTAŞLARIMIZ İÇİN ;
Değerli Meslektaşlarım ;
Kayseri Barosu Başkanlığı olarak, stajyer avukatlarımız için, 10-11 Şubat 2020 tarihlerinde, Wyndham Grand (önceki HİLTON) Oteli Seminer Salonunda, 2 tam gün olarak düzenlediğimiz, "Kurumsal ve Kişisel İmaj, Etkili ve Doğru İletişim, Kişisel Gelişim, Algı Yönetimi, Adabı Muaşeret Kuralları, Beden Dili, Güzel Konuşma, Giyim Kuşam, Dilin Doğru Kullanımı, Hitabet ve Sürdürülebilir Avukatlık" konularını kapsayan eğitim seminerimiz, konunun Türkiye'deki en büyük üstadları olan Devlet Tiyatrosu Sanatçısı ve yönetmeni Sayın Adnan Erbaş, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, sahne ve ses sanatçısı Sayın Elif Melda Yılmaz ve Ankara Barosu önceki Staj Komisyonu Başkanı Av. Mustafa Köroğlu'nun harika anlatım ve sunumları ve 350' yi aşkın stajyerimizin 2 tam gün boyunca yoğun katılımlarıyla yapılmıştır.
Mesleğimizin geleceği ve inşallah yüzakı olacak olan stajyer avukat meslektaşlarımızın, seminerden olan memnuniyetleri, heyecan, istek ve şevkleri bizim için en büyük mutluluk kaynağı olmuştur.
Hukukçu ve Avukat adayı meslektaşlarımızın bu alanlardaki ihtiyaç ve eksikliklerini tamamlamak, onları donanımlı birer hukukçu, avukat ve adalet savaşçısı yapmak en büyük amacımızdır.
En başta, bu uğurda bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiyle sunumlarını yapan ve Baromuza büyük bir ilgi ve yakınlık gösteren saygı değer hocalarımıza, Hilton Otelinin personel ve yönetimine, Baro personelimize, seminerin düzenlenmesinde çok büyük emeği geçen Mehmet Soytürk kardeşime ve eğitim proğramını büyük bir bir ilgi, alaka ve memnuniyetle takip eden tüm Avukat Stajyerlerimize, Değerli yonetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür, şükran, takdir ve tebriklerimizi sunuyoruz. Sevgi ve saygılarımızla...
Av. Cavit Dursun
Kayseri Baro Başkanı