ADLİ YARDIM ÇALIŞMA ESASLARI VE İŞLEYİŞİ
<div><span style="font-size: 12px; font-family: Verdana;"><strong style="font-size: 12pt;">ÇALIŞMA ESASLARI VE İŞLEYİŞİ <br /> </strong><br /> </span><span style="font-size: 12pt; font-family: Verdana;">Adli Yardım Bürosu, hafta içi her gün hukuki yardıma ihtiyacı olup avukatlık hizmetinden yararlanmak için maddi olanağı bulunamayanlara hizmet sunmaktadır. <br /> <br /> </span><span style="font-size: 12pt; font-family: Verdana;"></span></div> <div style="text-align: left;"><span style="font-size: 12pt; font-family: Verdana;"><span style="text-decoration: underline;">ADLİ YARDIM TALEBİ İÇİN GEREKLİ BELGELER</span> ; </span></div> <p style="text-align: left;"><span style="font-family: Verdana;"><span style="font-size: 12pt;"> </span><br /> </span></p> <div style="text-align: left;"><span style="font-family: Verdana;"></span> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: Tahoma, sans-serif;"> 1-)2 Adet Fakirlik ilmühaberi (İkamet ettiğiniz mahalle muhtarından alınacak), </span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: Tahoma, sans-serif;"> 2-)2 Adet Fotoğraf, </span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: Tahoma, sans-serif;"> 3-)Nüfus kayıt örneği (nüfus müdürlüğünden alınacak), </span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: Tahoma, sans-serif;"> 4-)Yerleşim yeri belgeniz (nüfus müdürlüğünden ya da muhtardan alınabilir),</span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: Tahoma, sans-serif;"> 5-)Nüfus cüzdanı fotokopisi,</span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: Tahoma, sans-serif;"> 6-)Kredi kartı var ise son 3 aylık kart ekstresi,</span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: Tahoma, sans-serif;"> 7-)Konu ile ilgili açtığınız bir dava varsa ilgili evraklar,</span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: Tahoma, sans-serif;"> 8-)Konu ile ilgili aleyhinize açılan bir dava var ise ilgili evraklar,</span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: Tahoma, sans-serif;"> 9-)Vergi dairesi (Plevne Mah.Serin Sok. Yeni Adliye Yanı)</span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: Tahoma, sans-serif;">10-)Trafik şube ( Yeni Emniyet Müdürlüğü )</span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: Tahoma, sans-serif;">11-) Kocasinan/Melikgazi Tapu </span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: Tahoma, sans-serif;">12-) Sigorta </span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: Tahoma, sans-serif;">13-) Herhangi bir evrak dosyası</span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: Tahoma, sans-serif;"> </span></p> <p style="text-align: center;"><span style="font-size: 12pt; font-family: Tahoma, sans-serif;"><strong><span style="font-weight: 700;">ADLİYE SARAYI D BLOK ZEMİN KAT / KAYSERİ</span></strong></span></p> <div style="text-align: center;"><strong><span style="font-size: 9pt;"><br /> Tel : 0.352 221 42 33 </span></strong></div> <div style="text-align: center;"><strong><span style="font-size: 9pt;"><br /> Fax : 0.352 232 16 85<br /> <br /> </span></strong></div> <div style="text-align: center;"><strong><span style="font-size: 9pt;"><a href="http://www.kayseribarosu.org.tr/">www.kayseribarosu.org.tr</a> </span></strong></div> <div style="text-align: center;"><span style="font-size: 9pt;"><strong><br />  <a href="mailto:bilgi@kayseribarosu.org.tr">bilgi@kayseribarosu.org.tr</a><a href="mailto:bilgi@kayseribarosu.org.tr"> </a></strong></span></div> </div> <div style="text-align: center;"><span style="font-family: Verdana; font-size: 16px;"> </span></div> <p style="text-align: left;"><span style="font-size: 12pt; font-family: Verdana;"> </span></p>