ADLİ YARDIM MÜZAHERET YOL GİDERİ TARİFESİ
Tarih: 7.03.2022| Okunma Sayısı: 2293

01.01.2024 Karar tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yenilenen Kayseri’ye bağlı ilçelerde Adli Müzaheret’ ten görev alan avukatlarımızın 2024 Yılı yol giderleri tarifesinin 3,50 Kuruştan / 4.00 TL. ye çıkarılarak aşağıdaki şekilde kabulüne,

KAYSERİ BARO BAŞKANLIĞI ADLİ MÜZAHERET YOL GİDERİ TARİFESİ

YER                        MESAFE(GİDİŞ/GELİŞ)             ÇARPAN(BENZİNLİ)                                    ÜCRET

SARIZ                                 260                                                    4,00 TL                                                  1.040,00 TL

PINARBAŞI                        180                                                     4,00 TL                                                    720,00 TL

BÜNYAN                             84                                                     4,00 TL                                                    336,00 TL

TOMARZA                          108                                                    4,00 TL                                                    432,00 TL

FELAHİYE                           122                                                    4,00 TL                                                    488,00 TL

YAHYALI                              172                                                    4,00 TL                                                    688,00 TL

SARIOĞLAN                        126                                                   4,00 TL                                                    504,00 TL

DEVELİ                                 80                                                    4,00 TL                                                    320,00 TL

YEŞİLHİSAR                        130                                                   4,00 TL                                                    520,00 TL

İNCESU                                 64                                                    4,00 TL                                                    256,00 TL

Kayseri’ye bağlı ilçelerde Adli Müzaheret’ ten görev alan avukatlarımızın yol giderlerinin düzenli şekilde ödenmesi ve yol ücretlerinin tespitinde yaşanan sıkıntılara son verilmesi amacı ile hazırlanan, Adli Yardım Yol Gideri Ücret Tarifesinin yeniden düzenlenerek, karar tarihinden itibaren geçerli olmak üzere,  3,50 Kuruştan / 4,00 TL. ye çıkarılmasına

<<<Mayıs 2024><<
Mayıs 2024