LEGAL YAYINCILIK YENİ SÖZLEŞME
Tarih: 20.05.2024| Okunma Sayısı: 165

Baromuzca, Legal Yayıncılık ile yapılan sözleşme doğrultusunda, 1 yıl boyunca tüm avukat ve stajyer meslektaşlarımızın ücretsiz olarak kullanabileceği abonelik satın alınmıştır. 8 milyon sayfayı aşan hukuki bilgiyi içeren (içtihat, mevzuat, kitap, dergi, makale, dilekçe, belge, gerekçe vd.) kaynağa sınırsız erişim sağlanabilecektir. KVKK kapsamında veritabanı ücretsiz aboneliğe dahil olmak için ad-soyad, aktif e-posta adresi ve cep telefonu numarası bilgilerini içerir başvuru formunun Baro kaleminde bizzat doldurulması gerekmektedir. Abonelik bitiş tarihine kadar gönderilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılabilecektir. DAHA ÖNCEDEN KAYDI OLAN LEGAL KULLANICISI OLAN MESLEKTAŞLAR ESKİ KULLANICI ADI VE ŞİFRELERİ İLE GİRİŞ YAPABİLECEKLERDİR. YENİ BAŞVURU YAPMALARINA GEREK YOKTUR. Meslektaşlarımıza hayırlı olsun. Saygılarımızla. Kayseri Barosu Başkanlığı https://www.legalonline.com.tr/kayseribarosu/

<<<Haziran 2024><<
Haziran 2024