İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 28, Kayıt Sayısı 410
20.05.2022StajyerEMİR AKPINAROFİSİMİZ DE BİZİMLE BİRLİKTE AKTİF VE TEMPOLU ÇALIŞMAK İSTEYEN KABİLİYETLİ YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSUNA UYUM SAĞLAYABİLECEK STAJER AVUKAT EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ.5320154738
19.05.2022DiğerAslıhan Özkanİş arıyorum. Ofislerde gün boyu çay kahve bakma ve yemek yapma vs İşleri ile ilgilenebilirim. Artı bilgisayar, masa işinde yatkınlığım vardır. Asgari ücretli bir yer arıyorum5519730025
19.05.2022Tüm IlanlarAhmet Yusuf KUŞOndokuz Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2019 yılında mezun oldum. Stajımı aktif bir şekilde tamamlamaya çalışarak 2020 Aralık ayında ruhsatımı aldım. Tecrübe kazanıp kendimi geliştireceğim ve sigortalı olarak çalışacağım bir ofis arıyorum.5531737679
18.05.2022Tüm IlanlarAVUKAT SEYİT HALİL YÜZGEÇ HUKUK BÜROSUOfisimizde çalışmak üzere bilgisayar kullanmasını bilen dosya, duruşma ve evrak işlerinin takibini yapabilecek personel aranmaktadır.5332543431
18.05.2022StajyerPRESTİJ HUKUK BÜROSU-Av. Mehmet Murat ÇİFTCİOfisimizde stajını yapmak üzere stajyer avukatlar alınacaktır. İlgilenen arkadaşların belirtilen numaradan iletişime geçmelerini rica ederiz.5545515081
17.05.2022SekreterHÜLYA DEMİRAşcı çaycı temizlik görevlisi sekreter 10 yıllık tecrübem var533945798
16.05.2022Tüm Ilanlarveysel alp hızlısoyadliye yakınındaki iş yerime gid ortağıstajyer arıyorum5326696846
16.05.2022StajyerMUSTAFA EMRECAN ASLANDava ve icra yoğunluğu olan ofisimize stajyer avukat çalışma arkadaşı aramaktayız. İlgilenenlerin ilanda yazılı telefon numarasını arayarak randevu alması rica olunur.3522221396
16.05.2022OrtakBurak Can ÖZERAdliyeye yakın büromuz da 3 yıldır aktif bir şekilde tek başıma hizmet vermekteyim. Haftanın 3 günü şehir dışında bulunmaktayım. Çalışma sahamızı birlikte planlayacağımız, bu planlarımızı uyum içinde yürüteceğimiz gerek ofis içi çalışma düzeni gerek beraber aldığımız davaların takibi konusunda hukuki faaliyetleri yönetebilen öğrenmeye açık gider ortağı aramaktayım. İlanımızı olumlu değerlendirecek meslektaşım için hiçbir masraf yapmasına ihtiyaç yoktur. Kullanacağı oda da ihtiyacı olabilecek her şey mevcuttur.5354417208
14.05.2022StajyerATLAS HUKUK&DANIŞMANLIKBüromuzda birlikte çalışmak üzere, araştırma kabiliyeti yüksek, işyeri disiplinine uyum sağlayabilecek KADIN stajyer avukat çalışma arkadaşları arıyoruz. Müracaatların telefonla randevu alınarak şahsen veya info@atlashukukdanismanlik.com adresine CV gönderilerek yapılmasını rica ederiz.5346002538
14.05.2022StajyerALTAY HUKUK DANIŞMANLIKOfisimizde stajını aktif bir şekilde yapmak üzere, yoğun tempoya uyum sağlayacak, avukatlık yapmayı düşünen, özveri ve sorumluluk sahibi, avukatlık mesleğini öğrenmek isteyen stajyer avukatlar alınacaktır.5077901959
14.05.2022AvukatALTAY HUKUK DANIŞMANLIKOfisimizde sigortalı olarak çalışmak üzere; stajını aktif olarak yapmış olan, il dışında duruşmalara katılabilecek, uzun süreçli olarak sigortalı çalışmayı düşünen, devam eden süreçlerde "yönetici avukat" pozisyonunda yer alabilecek, özverili ve disiplin sahibi avukat alımı yapılacaktır. Başvurular öncelikle CV üzerinden gerçekleştirilecektir.5077901959
13.05.2022DiğerGonca şevval GüvençAdalet mezunuyum, bir avukatın yanında iş arıyorum.5424696593
13.05.2022DiğerYeliz nur ilhanDaha önce avukatlık bürosunda sekreterlik yaptım evrak düzenlemeye yardımcı oldum, çay , kahve , yemek yaptım. Yemek yapmayacağım bir iş arıyorum. Serife bacı m.t.a.l den mezunum adaletzabıt katipliği bölümü mezunuyum buna ilaveten kayseri üniversitesinden özel güvenlik ve koruma önlisans mezunuyum.5520774078

<<<Mayıs 2022><<
Mayıs 2022