İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 21, Kayıt Sayısı 312
18.07.2024AvukatALTAY HUKUK DANIŞMANLIKOfisimizde sigortalı olarak çalışmak üzere, il dışı duruşmalara katılabilecek, stajını aktif ve verimli bir şekilde yapmış, yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek avukat alımı yapılacaktır. başvurular CV ile whatsapp üzerinden alınacaktır.5077901959
18.07.2024KatipSevilay YıldırımYerköy Adalet MYO dan mezun oldum. UYAP sistemi bilgim vardır İş ortamına kolaylıkla adapte olurum. Katiplik veya sekreterlikle ilgili iş arıyorum.552275474
18.07.2024OrtakAv. Veysel Alp HIZLISOYAdliye yakınındaki ofisime gider ortağı aramaktayım, mesai saatlerinde iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.5326696846
18.07.2024Tüm IlanlarRUMEYSA NUR TAVŞANGazi Üniversitesi 3. sınıfımı tamamlamış bulunmaktayım. Kayseri ve Ankara da farklı alanlarda faaliyet gösteren bir hukuk bürosunda staj deneyimim mevcuttur. Dilekçe yazma konusunda başlangıç düzeyinde bilgim vardır. Müvekkil , dosya, ofis düzeni, dosyayla ilgili araştırma yapma, Yargıtay karar arama konularında kendimi geliştirdim. Bu yaz sürecinde de ilerleme gösterebileceğim, sizlere yardımcı olabileceğim ofis arayışındayım.5522421790
18.07.2024StajyerOkandan Hukuk ArabuluculukStajyer avukat çalışma arkadaşları arıyoruz. Başvurular özgeçmiş içerir şekilde info@okandan.av.tr üzerinden yapılacaktır.3522325000
17.07.2024DiğerRUMEYSA NUR TAVŞANGazi Üniversitesi 3. sınıfımı tamamlamış bulunmaktayım. Kayseri ve Ankara da farklı alanlarda faaliyet gösteren bir hukuk bürosunda staj deneyimim mevcuttur. Dilekçe yazma konusunda başlangıç düzeyinde bilgim vardır. Müvekkil , dosya, ofis düzeni, dosyayla ilgili araştırma yapma, Yargıtay karar arama konularında kendimi geliştirdim. Bu yaz sürecinde de ilerleme gösterebileceğim, sizlere yardımcı olabileceğim ofis arayışındayım.552242179
16.07.2024AvukatSevilay maraşlıYaz boyu yanında staj yapabileceğim bir avukat arıyorum5532914036
16.07.2024DiğerMustafa YıldırımDicle üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2022 yılında mezun oldum.2 yıldır İstanbul şişlide icra yapan bir büroda çalışıyorum. Önümüzdeki ay işten çıkacagım Kayseri ye taşınmayı düşünüyorum. LEGA YTS UYAP Uygulamalarini çok iyi derecede kullanabiliyorum. Bu süreçte diğer uygulamalar ve yazı dilimin geliştigini de düşünüyorum. İngilizce seviyem intermediate5537904663
16.07.2024DiğerEsra CANKÜRTÜNCÜMerhaba 99 doğumluyum, Önlisans Radyo ve televizyon mezunuyum, daha önce avukat bürosunda adliye ve ofis işleri ile ilgilendim.5395401878
16.07.2024SekreterEmine ÜSTÜNERMerhaba, ben Emine Üstüner 23 yaşındayım . Kayseri de yaşayan bir sanat tarihi öğrencisiyim. Erciyes Üniversitesi nde eğitim alıyorum alanım gereği birçok farklı şehirlerde ve farklı kültürler alanlarda bulunmamdan kaynaklı yeni insanlarla tanışarak iletişim becelerimi geliştirmiş oldum takım çalışmalarına ya da bireysel çalışmalara yatkınlık kazandım sorumluluk sahibi biriyim sizlerin de uygun görmesi üzere ekibinizle beraber çalışmaktan mutluluk duyarım şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.5316870496
16.07.2024Tüm IlanlarHazal kayaMerhaba. Hazal Kaya 23 yaşındayım. Lisede adalet bölümünü bitirdim. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Adalet bölümü mezunuyum. Daha önce avukatlık ortaklığı bürosunda 9 ay staj yaptım. Katiplik ve adliye işlerinde tecrübem var. Kendimi geliştirmek ve deneyim kazanmak için iş arıyorum.5453503704
16.07.2024StajyerALTAY HUKUK DANIŞMANLIKOfisimizde staj dönemini aktif olarak yapabilecek, çalışmaya ve öğrenmeye istekli olan, disiplin sahibi stajyer avukatlar alınacaktır. Başvurular CV ile whatsapp üzerinden alınacaktır.5077901959
16.07.2024StajyerGÜVEN HUKUK BÜROSUDava ve dosya çeşitliliği bulunan ofisimizde stajını aktif bir şekilde yapmak isteyen BAYAN meslektaş aramaktayız. Görüşmeler yüz yüze yapılacak olup görüşme sırasında elden CV sunumu istemekteyiz. İlgilenen meslektaşlar belirtilen telefon numarası üzerinden ulaşarak randevu alabilirler.5543288249
16.07.2024OrtakAv.Orhan PekmezciAdliye arkası Çalışkan Sokak, Nazende Cafe yanında bulunan büroma anlaşılabilecek biçimde ortaklık yapacağımız meslektaş arıyorum. Koltuk ve masa dışında mobilyaya gerek yoktur. Ortak arkadaşım Av.Mustafa Kılıç bey,ABD’ne yerleşti . -Av. Orhan Pekmezci 0 543 461 38 12 .5434613812
16.07.2024DiğerEMİNE SEMA TOPUZOĞLUKURUM DOSYALARININ TAHSİLATINI GERÇEKLEŞTİRMEK ÜZERE .ÖZGÜVENİ VE ÇALIŞMA DİSİPLİNİ YÜKSEK , TELEFONDA AKICI VE ETKİN KONUŞABİLEN ,İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ5416150138

<<<Temmuz 2024><<
Temmuz 2024