2018 - 2019 ADLİ YIL AÇILIŞ RESEPSİYONU
Tarih: 4.09.2018| Okunma Sayısı: 765

Kayseri Barosu Başkanlığı, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığı ve Kayseri İdari Yargısı olarak, Hilton Otelinde, birlikte düzenlediğimiz, 2018-2019 Adli yıl açılış resepsiyonumuza bizzat katılan ; başta Sayın Kayseri Valimiz Süleyman Kamçı'ya, Sayın önceki dönem Bakanlarımızdan Kayseri Milletvekilimiz Taner Yıldız'a, Sayın Garnizon Komutanımız Tuğgeneral Ercan Teke'ye, Sayın 12. Hava Ulaştırma Üs Komutanımız Hv. Plt. Tuğg. Selçuk Aygün'e, Sayın Üniversitesi Rektörlerimize, Sayın İl Emniyet Müdürümüz İbrahim Kulular'a, Sayın İl Jandarma Alay Komutanımız Albay Hüseyin Bekmez'e, Sayın Kocasinan, Melikgazi ve Talas Belediye Başkanlarımıza, Sayın Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimize, Sayin MİT Bölge Başkanımıza, Sayın Vali Yardımcılarımıza, Sayın İlçe Kaymakamlarımıza, Şehrimizin tüm üst düzey kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürlerine, Siyasi partilerimizin temsilcilerine, Sayın Meslek Odaları Başkanlarımıza, Cezaevleri Müdürlerimize, Kıymetli Adli ve İdari Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcılarımıza, Değerli Avukat Meslektaşlarımıza, stajyer avukat, hakim ve savcı adaylarımıza, Basınımızın değerli temsilcilerine ve adlarını sayamadığımız tüm değerli misafir ve konuklarımıza, şehir dışında olmaları nedeniyle katılamayıp arayan, telgraf ve mesaj çeken Milletvekillerimize ve İl Başkanlarımıza teşekkür eder, saygı, sevgi ve şükranlarımızı sunarız.
Av. Cavit Dursun
Kayseri Baro Başkanı