İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 17, Kayıt Sayısı 243
12.07.2020Tüm IlanlarAVUKAT DOĞANAY İĞDEHastane caddesinde, Acil Servisin karşısında, Güçlü-İz Plaza da, hukuk bürosu olarak kullanmaya gayet elverişli ofisim kiralıktır. Otoparkı mevcuttur. 4. kattadır ve hastane caddesine cephelidir. 90 metrekare olup 2+1 dir. İlgilenen meslektaşlarımın bilgilerine sunarım. Detaylar için yüzyüze veya telefonda görüşebiliriz.5325952433
12.07.2020DiğerMuhammet AvcıMerhabalar, Erciyes Ünv. Hukuk Fakültesinden yeni mezun oldum, avukatlık stajımı başlatacağım, adliye stajım devam ederken yanında çalışabileceğim bir hukuk büruso arıyorum. Stajyer avukat arayışında olan saygılı hoşgörülü hukuk büroları bana ulaşabilirler.5063841928
12.07.2020Tüm IlanlarMine Hatun KARABULUTMerhaba, Adalet lisesi mezunu olup AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ADALET BÖLÜMÜ mezunuyum. Adliyeye hakimim daha önce staj yaptım , avukat katipliği ve sekreterliğide yapmış olmaktayım ofis ortamı ve bilgisayara hakimim. İlgilenen avukatlarımız dikkatine. Teşekkürler5454029227
11.07.2020Tüm Ilanlarİrem KoçAdalet lisesi mezunuyum . Adliyede staj gördüm adliye içi işlerine yardım edicek ofiste çay kahve ikramı telefonlara bakma kapı açma işi yapabileceğim bir ofis arıyorum .5358109049
10.07.2020Tüm IlanlarMahmut MazlumAVUKAT KATIBI Açık Öğretim Fakültesi Adalet bölümü 2 yıl okudum. Toplam 7 yıl Avukat katibi olarak çalıştım. Icra takibi banka çek senet alacakları dava açılışı ilgili kurum ve kuruluşlar ile yazışmalar gibi her türlü icra ve adliye işlerinden anlarım. Uyap icrapro yts gibi program bilgilerim bulunmaktadır. Azimli özverili çalışkan biriyim. Hukuk Bürosunda Avukat katibi olarak iş arayışım bulunmaktadır.5396747834
09.07.2020AvukatN&R Law Office - Av. Emir AKPINAROfisimizde birlikte çalışabileceğimiz 1 bay 1 bayan avukat meslektaş aramaktayız. Görüşmelerin Av. Ali KIZILAY ile yapılması rica olunur.5432758621
08.07.2020Tüm IlanlarMervenur kabaktepeMerhaba 19 yaşındayım adalet meslek lisesi mezunuyum stajımı adliyede yaptım adliye ortamına hakimim ayni zamanda avukat yanı ofis ortamında da tecrübem var yemek temizlik servis yaptım avukat yanı ofis is arıyorum eleman ihtiyaci olan avukatlarımızın bilgisine. Teşekkkürler5550605615
08.07.2020Tüm IlanlarMervenur kabaktepeMerhaba. Adalet lisesi mezunuyum adliyede katiplik stajı yaptım . Ayrıca adliye islesiyisine hakimim . Avukat yanı tecrubem var ofis isine hakimim. Ofiste yemek çay servislerinde bulundum. Avukat yanı ofis isi arıyorum. Eleman ihtiyacı olan avukatlarımız iletişime geçebilirler.5550605615
08.07.2020SekreterAv. Metin AksoyHukuk bürosunda çalıştırılmak üzere 1 lise stajyeri ve 1 sekreter çalışma arkadaşı aramaktayız. Adres : Almer arkası, gevher nesibe mah. Tekin Sk. Hukuk Plaza Kat : 4 No: 26 kocasinan - kayseri5323516242
07.07.2020Tüm IlanlarAv. BURAK TOKGider ortağı olarak çalışabileceğim bir ofis aramaktayım.5397990282
07.07.2020StajyerAv. Umut YILMAZBüromuzda çalışmak üzere tercihen stajının başlarında olan stajyer meslektaş aramaktayız. Başvuruların şahsen yapılması rica olunur...5062096459
07.07.2020SekreterAv. Metin AksoyBirlikte çalışabileceğimiz 1 sekreter ve 1 lise stajyeri aramaktayız.5323516242
06.07.2020DiğerAyşe CanDaha önce avukat yanında çalıştım yemek temizlik diğer işlere baktım ama bilgisayar bilgim fazla yok ama gerekirse öğrenirim ise ihtiyacım var5318459117

<<<Temmuz 2020><<
Temmuz 2020