İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 22, Kayıt Sayısı 320
25.11.2021Diğersultan aşıkKendi ofisimde 1 yıldır bağımsız avukatlık yapmaktayım mesleki tecrübem 2 yıldır. İş yoğunluğumun fazla olmaması dolayısıyla duruşma, icra, dilekçe gibi dosya takibi için gerekli işlemlerde meslektaşlarıma yardımcı olmak isterim. Develi, Yahyalı, Tomarza için5326299008
24.11.2021AvukatAv. Yahya Cemal YILMAZStajımı 2021 ocak ayında tamamlayıp Nisan 2021 de ruhsatımı aldım. Staj yaptığım büroda; İcra hukuku, Gayrimenkul hukuku, Boşanma hukuku, İş ve Tazminat hukuku ağırlıklı dosyalar gördüm. Mevcutta çalışmamaktayım. Birlikte çalışabileceğimiz meslektaşlar arıyorum.5070926960
24.11.2021Tüm IlanlarDemet yılmazofis de çay kahve temizlik işi yapabileceğim yer arıyorum tecrübem var. Tam zamanlı olacak.5468691918
24.11.2021Tüm IlanlarÇağrı YamanAdalet meslek lisesi ve önlisans adalet mezunuyum. 3 yıl çalışma deneyimim vardır. Kâtip olarak çalışabileceğim hukuk bürosu aramaktayım.5394400279
24.11.2021Tüm IlanlarNezahat KalaycıAdalet mezunuyum, ofis icinde veya adliyede evrak takibi yapmak istiyorum5302400838
24.11.2021Tüm IlanlarEFE & KILIÇ Hukuk Danışmanlık ve ArabuluculukOfisimizde birlikte çalışmak üzere; disiplinli, stajını aktif şekilde yaparak kendini geliştirmek isteyen, meslek hayatına avukat olarak devam etme arzusunda olan stajyer avukat meslektaşlarımızın CVlerini info@avozgekilic.com.tr adresine göndermeleri rica olunur.5467221693
23.11.2021Tüm IlanlarAv. ASLIŞAH ATASEKRETER arıyoruz. Ofisimizde uzun süreli çalışmayı düşünen, tercihen Üniversite Mezunu, Aktif şekilde Bilgisayar kullanan, Düzenli, Çalışkan ve İletişim kabiliyeti yüksek BAYAN ve 23-35 Yaş aralığında Sekreter çalışma arkadaşı arıyoruz. Başvurunuz için lütfen avciveavcihukuk@gmail.com adresine CV nizi ve iletişim bilgilerinizi mail olarak gönderiniz. Not: Çalışma şartları içerisinde yemek yapma işi yoktur. Avcı & Avcı Hukuk Bürosu352222046
23.11.2021StajyerAv. Sefure Ayça Alibeyoğlu & Av. Eda Öztürk TopaktaşOfisimizde birlikte çalışabileceğimiz çalışkan, araştırmayı seven ve avukatlık mesleğini icra etmek isteyen tercihen bayan stajyer avukat aramaktayız.5065563633
23.11.2021StajyerAltay Hukuk & DanışmanlıkYoğun iş temposuna ayak uydurabilen, disiplinli, çalışkan, avukatlık yapmayı düşünen stajyer avukatlar alınacaktır.5077901959
22.11.2021SekreterAv. OKAN SAVRANLAROfisimizde çalışmak üzere misafir karşılama, çay-kahve ve ofis düzeni ile ilgilenecek yemek yapmayı bilen sekreter aramaktayız.5542557555
22.11.2021StajyerAv. İbrahim AkdolusaçDava ve icra çeşitliliği bulunan Hukuk büromuz bünyesinde bizimle çalışmak isteyen, gelecekte avukatlık mesleğini düşünen ve icra etmekte kararlı, sorumluluk sahibi, inisiyatif alabilecek ve çalıştığı ortama uyum sağlayabilecek bay STAJYER AVUKAT meslektaş arıyoruz. Bizimle çalışmak isteyen arkadaşların 352 222 21 21 ofis ve whatsapp numaramız veya info@forumhukuk.com mail adresi üzerinden iletişime geçmesini bekliyoruz.5326973737
22.11.2021SekreterAv. Feyza POLAT KUŞUzun süreli çalışmayı düşünen, bilgisayar kullanabilen ve tercihen hukuk bürosunda çalışma tecrübesi olan bayan sekreter aramaktayız. İlgilenenler belirttiğimiz numaradan iletişime geçebilirler.3522311391
22.11.2021StajyerAV. CANBERK ŞENGÜL"Stajyer Avukat" arayışı mevcuttur. İlgililerin "canberksengul@kayseri.av.tr" e-posta adresine özgeçmişlerini göndererek başvuruda bulunmaları rica olunur.5510896117
22.11.2021SekreterAV. ÖMER DELİGEZEROfisimizde çalıştırılmak üzere yeni mezun sekreter aramaktayız. İlgilenen adayların telefon numarasından irtibata geçmesini rica ederiz5386604099
20.11.2021StajyerN&R HUKUK BÜROSUDava ve dosya çeşitliliği olan hukuk büromuzda, sorumluluk alabilecek, öğrenmeye ve araştırmaya ilgili olan, kendini mesleki anlamda geliştirmeyi ve avukatlık mesleğini icra etmeyi amaçlayan, çalışma ortamımıza uyum sağlayabilecek tercihen ilk altı ayını tamamlamamış stajyer avukat meslektaş aramaktayız. İlgilenen meslektaşlarımızın erenacer6@gmail.com adresine özgeçmişlerini göndermek suretiyle iletişime geçmeleri rica olunur.5066991699

<<<Kasım 2021><<
Kasım 2021