KAYSERİ

BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİMİ KATILIMCI GRUPLARI,

EĞİTİM PROGRAMI VE TAKVİMİ

05.10.2017

Baro Başkanlığımız tarafından verilecek olan Bilirkişilik Temel Eğitimine ilişkin katılımcı grupları, eğitim program ve takvimi aşağıda sunulmuştur.

Temel eğitim zorunlu tutulduğundan derslerde yoklama alınacaktır. Bu nedenle derslere katılımınız önemle rica olunur.

Şimdilik katılımcı sayısına göre 6 ayrı grup oluşturulmuştur. Yine şimdilik 7 grupluk eğitim programı ve takvimi yapılmıştır. Temel Eğitime başvurular süresiz olarak devam ettiğinden katılım taleplerine göre ek grup ve ek programlar yapılacaktır. Eksik evrakları olan veya eğitim bedelini ödemeyenler söz konusu eksiklikleri giderdiklerinde isimleri gruplara eklenecektir.

Programlar derslik sayısı ve kapasitesi, eğiticilerin müsaitlik durumu dikkate alınarak düzenlenmiştir.

Saygılarımızla bilirkişi adaylarına duyurulur.

Av. CAVİT DURSUN
                                                                                             KAYSERİ BARO BAŞKANI