Başkanlığımızca, Avukat ve Stajyer Avukatlarımız için TBB'den temin edip getirdiğimiz CEZA MUHAKEMESİ HUKUKU BAŞVURU KİTABI
Tarih: 26.02.2018| Okunma Sayısı: 674

Değerli Meslektaşlarım ;
Ceza Muhakemesi Hukuku, evrensel ve ülkemiz hukukunun en önemli alanlarından birisi olup, her zaman en ilgi çekici ve güncel hukuk alanı olmayı da sürdürecektir.
Ceza Muhakemesi Hukuku alanında, özellikle tamamen uygulamaya yönelik ve uygulayıcıların başucu-başvuru kitabı niteliğinde hazırlanmış, daha önceki küçük Cmk cep kitabının 6. Kez güncellenerek ve genişletilerek, 302 sayfalık hale getirilen, "CEZA MUHAKEMESI HUKUKU BAŞVURU KİTABI" isimli, 2018 tarihli ve 3. Baskısı yapılan bu güzel eseri, TBB Başkanlığından temin edip, siz kıymetli Meslektaşlarımız ve Stajyerlerimiz için getirttik.
Bugün sabah 9.00'dan itibaren, mezkur kitabı, Baro Kaleminden alabilirsiniz. Bundan sonra da kanun ve kitap basımı ve temini yapılarak, siz kıymetli meslektaşlarımıza dağıtımı yapılacaktır. Bu kitabımız, hafta sonu yapılacak meslek içi eğitim seminerimizle doğrudan ilişkilidir. Bu kitap, CMK Avukatlığı yapan meslektaşlarımız için, temel bir başvuru ve uygulama kitabıdır.
Bu güzel çalışma, eser ve basım için, TBB Başkanlığımıza, TBB Başkanımız Sayın Av. Prof. Dr. Metin Feyzioglu'na, TBB Yönetim kurulumuza, TBB Başkan Baş Danışmanımıza, Kitabın Editörü Sayın Prof. Dr. Feridun Yenisey'e ve Kitabın değerli Yazarlar Kuruluna, Şahsım ve Kayseri Barosu adına, teşekkürlerimizi sunarız.
Meslektaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle,

Saygılarımızla… Av. Cavit DURSUN Kayseri Barosu Başkanı

<<<Aralık 2018><<