MERKEZ CMK EVRAK TESLİMİ
Tarih: 10.02.2011 23:00:00| Okunma Sayısı: 2134

CMK EVRAK TESLİMİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

2009-2010 ve 2011 dönemi MERKEZ CMK Evraklarınızdan ücreti alınmayan görev evraklarının teslimi 14.02.2011 Pazartesi  ile 21.02.2011 Pazartesi S: 09.00 - 17.00 tarihleri arasında Adliye Karşısı Sancak Apartmanı Kat:2'de bulunan CMK Servisimizde yapılacaktır.

BU SÜRE  İÇERİSİNDE SADECE MERKEZ FORMLARI ALINACAK OLUP İLÇE EVRAKI TESLİM ETMEYİNİZ. İLÇE EVRAKLARI AYRICA İSTENECEKTİR.

MESLEKTAŞLARIMIZIN, EVRAKLARINI CMK FORM DOLDURMA ESASLARINA UYGUN ŞEKİLDE, İLGİLİ DÖNEM CMK FORMLARINA KAYDEDEREK FLASH BELLEK İLE BİRLİKTE BELİRTİLEN SERVİSİMİZE TESLİM ETMELERİ, USULÜNE UYGUN ŞEKİLDE TESLİM EDİLMEYEN EVRAKLARIN İADE EDİLMEMESİ İÇİN BELİRTİLEN HUSUSLARA DİKKAT VE ÖZEN GÖSTERMELERİ ÖNEMLE DUYURULUR.

FORMLAR VE DOLDURMA ESASLARINA SOL TARAFTA GÖRDÜĞÜNÜZ CMKBÖLÜMÜNDE CMK FORMLARI  ALTBAŞLIĞINDAN YADA AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

NOT  : MUHTEMEL ÖDEME TARİHİ NİSAN AYI BAŞI OLACAĞINDAN,  MAKBUZLARINIZI,  EVRAK İNCELEMESİ SONA ERDİKTEN SONRA SİTEMİZDE YAYINLANACAK LİSTELERDEKİ MİKTARLAR ÜZERİNDEN 1 MART 2011 TARİHİNDEN İTİBAREN KESEREK TESLİM ETMENİZ GEREKTİĞİ BİLGİLERİNİZE ÖNEMLE DUYURULUR.  11.02.2011

<<<Nisan 2018><<
Nisan 2018