BAROMUZDA 23 NİSAN SEVİNCİ
Tarih: 22.04.2024| Okunma Sayısı: 161

Baromuzu, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı çocuk kuruluşlarında koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımız öğretmenleri ile birlikte 22.04.2024 günü ziyaret etti. Avukatlık mesleği ve yargı ile ilgili Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Çocuk Hakları Komisyonu üyelerimizle çocuklarımızla sohbet ettik, çocuklarımızla beraber Kayseri Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanını ziyaret ettik, sonrasında da çocuklarımıza adliyeyi tanıtarak kurgusal duruşma gerçekleştirdik. Günün anlamı gereği, Baro Başkanlığı ve Adalet Komisyonu Başkanlığı makamları çocuklarımıza teslim edildi. Ziyaretleri nedeniyle çocuklarımıza, emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bu güzel günü çocuklara armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevicimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.”

<<<Mayıs 2024><<
Mayıs 2024